>

MONITORING EN OPTIMALISATIE VAN UW ZONNEPANELEN

Om ervoor te zorgen dat uw zonnestroomsysteem goed werkt, en blijft werken, is het belangrijk dat uw systeem goed is geïnstalleerd. Hoewel veel eigenaren de mogelijkheid hebben om hun geïnstalleerde systemen te monitoren, kan het soms erg lastig zijn om de gemeten data goed te interpreteren. ZONderhoud heeft tientallen systemen in beheer en controleert hiervan de opbrengst. Zo bent u verzekerd van de hoogst haalbare output van uw zonnepanelen!

De verzamelde gegevens worden alleen gebruikt voor waarnemingen door medewerkers van ZONderhoud. Middels deze waarnemingen worden analyses verricht over de prestaties van het zonnestroomsysteem. De gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Rendementsgaratie op uw zonnepanelen

ZONderhoud biedt u een rendementsgarantie op uw zonnepanelen. Voor een periode van 5 jaar kunnen wij u 95% garanderen van de vooraf berekende opbrengst! Zo weet u zeker dat uw systeem de stoom oplevert die u is beloofd.

Monitoring- en onderhoudspakketten

ZONderhoud biedt verschillende onderhoudspakketten aan voor uw zonnepanelen, waarbij we naast monitoring en optimalisatie van het systeem ook het fysieke onderhoud doen. We zorgen dat uw zonnepanelen schoon worden gemaakt en schoon blijven. Binnen deze onderhoudspakketten geeft ZONderhoud u desgevraagd ook uitleg en wij zullen al uw vragen beantwoorden. Ook is het mogelijk dat wij voor u de opbrengst bijhouden en u maandelijks of jaarlijks hiervan op de hoogte stellen.

Geïnteresseerd in monitoring en onderhoud door ZONderhoud? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor uw installatie!


Netwerkverbinding omvormer/modem herstellen voor €45,-!