CONTROLE ZONNEPANELEN

Ook controle van uw zonnepaneleninstallatie is inbegrepen bij de onderhoudspakketten van ZONderhoud. Het komt helaas nog wel eens voor dat er zonnepanelen worden geïnstalleerd op een plaats waar maar weinig zon komt, waardoor de opbrengsten van uw zonnepanelen tegenvallen. Ook komt het voor dat het systeem onjuist is geïnstalleerd en dat u niet de optimale configuratie van panelen en randapparatuur heeft. Ook hierdoor kan het zijn dat uw zonnepanelen niet het rendement opleveren dat mogelijk zou kunnen zijn.

Controle en jaarlijks onderhoud aan uw zonnepanelen

Bij controle van uw installatie stellen wij dergelijke onvolkomenheden vast én wij lossen het waar nodig uiteraard voor u op. Wij werken samen met een gerenommeerde installateur van zonnepanelen die eventuele fouten in de installatie voor u kan oplosssen.

Controle: goed voor uw panelen én uw dak

Een jaarlijkse controle op lekkage en eventuele verschuivingen van uw systeem is erg belangrijk. Veel zonne-systemen zijn rechtstreeks op de bestaande panlatten geplaatst waardoor dakpannen na een periode van een aantal jaren kunnen gaan scheuren met lekkage tot gevolg. Deze lekkage resulteert in allerlei ongemakken, die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden met een jaarlijkse controle. Bekijk daarom onze onderhoudspakketten en zie wij wat wij voor uw systeem kunnen betekenen!

ZONderhoud biedt verschillende onderhoudspakketten aan, vraag nu een offerte aan voor uw installatie!


Controle totale installatie voor maar €45,-!